Vil glemme West Ham-kampen så fort som mulig

Dejan Lovren ble av mange utpekt som den store syndebukken da Liverpool tapte 3-0 for West Ham på Anfield i helgen. Kroaten vil forsøke å glemme mareritt-kampen så fort som mulig.

Lovren må ta på seg skylden for West Hams andre mål, som på mange måter avgjorde kampen.

- Kampen er over, og jeg har glemt den allerede. Hva kan jeg gjøre? Det første minuttet etter den andre scoringen ønsket jeg bare å forsvinne i et hull i bakken, men det er i slike stunder du må heve hodet. Jeg forsøkte alt, men jeg hadde gjort en tabbe. Slikt skjer, uttaler midtstopperen til Daily Mail.

- Som sagt skjer slike ting som dette av og til, men jeg tror ikke det vil påvirke meg eller laget på sikt, fortsetter kroaten.

- Jeg er selvsagt skuffet over meg selv, men nå skal vi reise bort med landslagene våre, og om to uker møter vi Manchester United. Vi vet vi må stå rakrygget i tøffe stunder, men vi ser at andre lag taper på hjemmebane også, så vi hadde likt å stå på 10 poeng etter fire kamper nå, men det gjør vi ikke.

- Vi må bare glemme dette. Jeg vet vi vil fremstå som bedre. Det må vi gjøre både for oss selv og fansen. Vi fortjente ikke dette.

LES OGSÅ: FJERNET INSTAGRAM-KONTOEN ETTER HETS