Vil ikke ha prat om topp fire

Selv etter 4-1 over Manchester City vil ikke Jürgen Klopp diskutere sjansene for en topp fire-plassering for Liverpool denne sesongen.

– Det hadde bare vært greit at dere stiller spørsmål om sjansene for en topp fire-plassering etter denne kampen dersom dere hadde stilt meg samme spørsmålet etter Crystal Palace-kampen også, svarte Klopp mediene da han fikk spørsmål om muligheten for å spille seg inn blant de fire beste etter seieren på Etihad.

– Vi kan ikke forandre våre mål annenhver uke, bare fordi vi har vunnet, la han til.

– Dette er ikke noe vi trenger å tenke på. Situasjonen vår er vanskelig nok som den er. Men vi spilte bra.

– Vi må jobbe. Det er det eneste. Dersom noen tror at vi fyker rett til topps på tabellen etter denne kampen, er det egentlig ikke mitt problem. Jeg tenker ikke på den måten.

– Det fungerer ikke på den måten. Dersom du har gått deg bort i skogen, og du er alene og redd, og noen forteller deg at du ikke skal være redd, så hjelper det ikke. Det ligger der i tankene dine.

Må spille på seg selvtillit

– Vi trenger resultater som dette, vi trenger prestasjoner som dette, slik at vi begynner å tro på oss selv. Det er det normale. Du kan ikke slå lampen på og av, på og av, hele tiden. Den lyser godt nå, men vi må komme oss videre.

– Vi må gjøre det beste ut av det. Vi trente med få spillere forrige uke, da flesteparten av dem kom tilbake midt i uken. Vi var ikke sikker på hvor sterk selvtilliten var foran kampstart, etter det som skjedde mot Palace, men vi får mer og mer selvtillit i troppen. Alle kunne se det i denne kampen. Vi er dog ikke fornøyd ennå.

– Vi har hatt større sjanser i andre kamper i min tid her, men har ikke tatt vare på dem. Nå scoret vi på våre første tre, tror jeg, og hadde flere sjanser etterpå, som vi ikke tok vare på.

– På 3-1 så vi at kampen kunne ha endret seg. City forandret system i pausen, og spilte 4-4-2 i annen omgang. De la Sterling i midten sammen med Aguero. Det var vanskelig, men mulig å hanskes med. Det var alt vi trengte, og spillerne gjorde det bra.

LES OGSÅ: Skryter av spillernes lidenskap