Vil sette standarden mot rivalen

En eventuell borteseier på Emirates vil være et rødt varsko i topp-fire-kampen, tror Jordon Ibe (19).

Liverpool har vunnet begge sine kamper så langt i Premier League, mens Arsenal, som røk hjemme for West Ham i ligaåpningen, har én seier etter to runder. I kveld møtes Arsenal og Liverpool i hovedstaden.

– Å spille mot et topp-fire-lag er en ganske stor test for oss, men forhåpentligvis kan vi være på en av de plassene ved sesongslutt, sier den dribleglade tenåringen til liverpoolfc.com.

Ibe har fått spille mot både Stoke og Bournemouth etter en god sesongoppkjøring, men etter en noe skuffende oppvisning på Anfield for ei uke siden, som Ibe selv sier han kan forbedre, ryktes det om flere forandringer på laget til Arsenal-kampen.

Les også: – Kjenner godt til Arsenals kvaliteter

Liverpool-kaptein Jordan Henderson (25) måtte byttes ut med smerter under møtet med Bournemouth, og er usikker, mens Roberto Firmino (23) stadig nærmer seg kampform etter en forsinket sommerferie. Ibe sier det uansett «alltid er bra kamper» mellom Arsenal og Liverpool, og han tror en borteseier vil vise at de helrøde mener alvor.

– For vår del kan det gi alle andre en beskjed om at vi kan være et Champions League-lag og vinne medaljer. Hvis vi slår Arsenal, vil det gi alle spillerne selvtilliten som trengs for å bygge videre.

Arsenal tapte 0–2 for naboklubben West Ham foran egne supportere for to uker siden, og Ibe poengterer at Liverpool-spillerne er godt forberedt på et hjemmelag som vil rette på inntrykket.

Les også: Leserne ønsker Emre Can på midten

– De har allerede tapt en kamp, så det er kjempeviktig for dem å vinne. Vi er inne i en seiersrekke nå, vi har nettopp vunnet to kamper, så vi håper vi klarer å ta med oss den selvtilliten til Emirates og plukke de tre poengene.