Vil si nei til bud på Lucas

Daily Telegraph tror ikke at Liverpool vil la seg friste av et bud fra Inter på Lucas. Det kan bli aktuelt å vente med kjøp av mulig førstekeeper til sommeren.

Den nye manageren Roberto Mancini sikret seg nettopp Xherdan Shaqiri og skal ha penger til rådighet for å renske opp i troppen til Inter. Et av transfermålene sies å være Lucas, hvor det er blitt antydet en prislapp på £7M.

Hadde henvendelsen kommet sist sommer ville det trolig blitt en handel, men nå spiller brasilianeren fast på laget og Liverpool ser problemet med å kunne erstatte troppens eneste typiske midtbaneanker under resten av sesongen.

Daily Telegraph tror derfor at de røde vil avvise de tilnærmelser som måtte komme overfor Lucas, selv om det vil være behov for å kunne få inn transfermidler.

Et transfermål er en keeper, hvor førstevalget til Brendan Rodgers skal være Petr Cech, men Cech vil sannsynligvis ikke forlate Chelsea i januar og Arsenal er uansett favoritter til å sikre seg den rutinerte tsjekkeren.

Neto (25) hos Fiorentina er en keeper som Liverpool har fulgt, men Rodgers skal ønske seg en erfaren sisteskanse som kan gå rett inn og styrke laget.

Når han da sier at man i januar behøver «en keeper av et eller annet slag» betyr det trolig en kortvarig løsning på lån, før man kan gå inn for en hovedmål etter sesongen.