Villa-fansen protesterer

Aston Villas supportere akter å bruke lørdagens kamp mot Liverpool som en anledning til å protestere mot klubbeier Randy Lerner. De planlegger å møte opp først åtte minutter etter at avspark er tatt.

Aston Villa-fansen planlegger en storstilt protest på Holte End når Liverpool gjester Villa Park. Dette for å synliggjøre sin frustrasjon over klubbens utvikling, melder Daily Mail.

Tre supporternettsteder, www.thevillablog.co.uk, www.myoldmansaid.com, og www.avillafan.com, oppfordrer Villa-supportere med billetter på Holte End til kampen mot Liverpool til å la setet stå tomt de første åtte minuttene av kampen. Antall minutter er identisk med antall hele sesonger med Randy Lerner som klubbeier. Deretter vil de støtte laget sitt i det resterende 82 minuttene av kampen, noe som også er symbolsk fordi Villa vant Europacupen i 1982.

Villa har kun gjort 12 mål på 23 kamper denne sesongen, noe som er det laveste antallet scoringer for alle lag i de fire øverste divisjonene i England. Paul Lamberts mannskap ligger på 13.plass i Premier League, tre poeng over nedrykksplass. De har bare vunnet to av sine siste 17 ligakamper.