Vurderer Balotelli – hvis han selges billig

Sampdoria håper Liverpool kutter den halverte prislappen til Mario Balotelli (24) ytterliggere.

Den italienske landslagsspissen har fått beskjed om at han ikke lenger tilhører managerens planer på Anfield, ifølge avisen The Times, og rødtrøyene skal ha gjort ham tilgjengelig for omkring 7 millioner pund.

Det er under halvparten av beløpet Liverpool hentet ham for fra AC Milan i fjor sommer.

Sampdorias klubbpresident, Massimo Ferrero, har meldt seg villig til å kjøpe angriperen, som ikke var inkludert i troppen til Asia og Australia, sørover denne sommeren, men kun dersom Liverpool går med på å senke prisen enda mer.

Saken fortsetter under.

Balotelli smiles! Non è triste ne arrabbiato🌚󾍛🏿. Good morming.

Posted by Mario Balotelli - Official on 28. juli 2015

– Jeg ble fortalt at Mario var i Genoa (byen hvor klubben tilhører, journ. anm.) i går. Han koster 10 millioner euro, men med rabatt ville man sett på ham med åpne armer, sa Ferrero mandag.

Les også: Vraker tilbud fra italiensk 3. divisjon

Avisen skriver videre at Balotellis lønn fortsatt vil være et problem, selv om klubbene blir enige om en overgangssum. 24-åringens nåværende kontrakt er verdt rundt 80 000 pund i uka, halvparten av hva han tjente i Milan. Det er trolig langt mer enn hva Sampdoria har råd til.

Derfor må Balotelli enten gå med på et solid lønnskutt, eller så er Liverpool nødt til å bidra med utbetalingene i Italia. Kontrakten hans på Merseyside løper ut sommeren 2017.

Balotelli fikk bare starte ti ligakamper i Liverpool-trøye forrige sesong. Hans eneste Premier League-mål etter overgangen fra Milan var matchvinnerscoringen mot Tottenham på Anfield i februar.