Vurderer flere tribune-boikotter

Liverpool ble møtt av et glissent rødkledd publikum borte mot Hull. Det er ikke sikkert at supporterne gir seg med tirsdagens boikott mot bilettprisene.

Mellom 1200-1500 Kopites holdt seg unna KC Stadium tirsdag, for å isteden protestere utenfor Anfield. Supporterunionen Spirit of Shankly utelukker ikke at det kan bli en lignende aksjon seinere.

- Dette var folk man var vant med å se på kamp. Det drepte dem psykisk å ikke være der. For noen var det første bortekampen denne sesongen de gikk glipp av. For noen var det den første på flere sesonger, sier lederen for Spirit of Shankly, Jay McKenna til The Guardian.

Hull-kampen ble boikottet fordi det ble satt en prislapp på £50 på bortebillettene.

Supporterunionen ønsker at man skal lage et tak på £20, og at dette bør finansieres med TV-rettighetene. Og de har ikke gitt opp kampen med tirsdagens aksjon.

- Hvis supporterne ønsker det, og føler at det er et riktig sted, så vil vi gjøre det igjen. Det blir ikke mot Hull igjen. Det kan bli på Anfield. Det vil også bli demonstrasjoner utenfor Anfield. Et annet element er å snakke med sponsorer og TV-selskaper. De spiller en vital rolle i dette - og de ønsker ikke lav stemning fotballstadioner, sier McKenna.

Se flere bilder fra protesten her.