Vurderer spill i utlandet

Glen Johnson avslører at han vurderer spill i utlandet neste sesong. Høyrebacken forlater høyst sannsynlig Liverpool til sommeren.

Johnson forteller til Liverpool Echo at han vurderer tilbud fra klubber i utlandet. 30-åringens kontrakt med Liverpool går som kjent ut etter denne sesongen, og forsvarsspilleren bekrefter at det ikke har vært flere samtaler om en ny avtale.

AS Roma er en av klubbene som Johnson er blitt linket til. Høyrebacken kan som kjent skrive en pre-kontrakt med en utenlandsk klubb nå som han er inne i de siste månedene av sin Liverpool-kontrakt.

- Det er ikke noe nytt å melde. Det har ikke vært flere samtaler med Liverpool. På det nåværende tidspunkt vet jeg ikke hvor jeg vil være neste sesong. Jeg har ikke tenkt på det, sier Johnson til Echo.

- Jeg har to måneder igjen her, og så får vi se hva som skjer etter det. Jeg kommer bare til å krumme nakken og jobbe hardt på trening.

- Jeg liker tanken på å spille utenlands. Jeg har hatt samtaler med utenlandske klubber. Jeg er fortsatt ung, og det hadde vært fint for barna. Men jeg tenker ikke på det for øyeblikket. Vi får vente og se, avslutter mannen som kostet Liverpool £18M da han kom fra Portsmouth i 2009.

Gårsdagens FA-cupkamp mot Blackburn var Johnsons første kamp fra start siden 0-0 kampen mot Bolton på Anfield i januar.