Vurderte å hente Origi til Liverpool i januar

Brendan Rodgers innrømmer at han var fristet til å hente Lille-utleide Divock Origi (19) i januar.

– Det fristet å bringe ham til LIverpool i januar, men i fjor sommer ble det bestemt at han ikke skulle spille for oss før til sommeren. Han skulle være i Lille denne sesongen, sier Rodgers ifølge ESPN.

Origi har slitt med målproduksjonen i Lille denne sesongen, men belgieren besitter ferdigheter Liverpool savnet i lange perioder i høst. Derfor spekulerte både engelsk og fransk presse i at Rodgers ville betale Ligue 1-klubben en ekstra sum for å sikre seg spissen et halvt år før avtalt.

Les også: – Origi kommer ikke i januar

– Vi scoret for få mål og manglet fart på topp. Man tenker at det ville ha vært fint å ha ham her, men det står i kontrakten at han skal være i Lille denne sesongen. Vi ser frem til å få ham til sommeren.

Etter 1-3-tapet for Crystal Palace på Selhurst Park i november lyste varsellampene rødt for Rodgers og Liverpool. Det var ikke bare på topp de røde kom til kort da London-laget kjempet dem ut av stilen, og Rodgers karakteriserer kampen som «den verste prestasjonen» i løpet av hans tid som Liverpool-sjef.

Les også: Origi kan bli Liverpool-klar i januar

– Vi viste ingenting av det vi har vist i løpet av de siste to årene. Vi trenger aggressivitet og intensitet i presset, og spillerne må våge å spille. Det er godt dokumentert at vi ikke var i nærheten av det i løpet av sesongens fire første måneder. Etter Palace-kampen har vi blitt bedre og bedre, avslutter Rodgers.