Vurderte aldri å forlate Liverpool

Jordan Henderson sier at han aldri har vært inne på tanken om å forlate Liverpool, og at han hele tiden har hatt intensjon om å skrive under den nye femårskontrakten han signerte i dag.

- Jeg har hele tiden betraktet Liverpool som klubben min på lang sikt. For noen år siden hadde jeg muligheten til å forlate klubben, men jeg har hele tiden vært klar over hvor stor denne klubben er, og jeg ønsker å bli her så lenge som mulig. Slik tenkte jeg den gangen, og det har ikke forandret seg siden, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Jeg føler jeg kjenner klubben godt nå, og føler også at jeg har et godt forhold til fansen. Jeg tvilte aldri på at fremtiden min ville ligge her. Det var bare et tidsspørmål før agenten min og klubben fikk dette i orden. Selv konsentrerte jeg meg kun om fotballen, og håpet at ting ville gå i orden. Heldigvis er det i orden nå.

- Den siste måneden har jeg fått spørsmål om fremtiden min under flere intervjuer. Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsker å bli i Liverpool. Jeg ønsker ikke å dra noe annet sted. Nå som alt er i boks kan jeg konsentrere meg om fremtiden og hjelpe laget til å få så mye suksess som mulig.

Henderson forteller at dagene etter semifinaletapet for Aston Villa har vært vanskelige, men nå klarer han endelig å se fremover igjen.

- Det har vært vanskelig. Spesielt etter måten vi tapte på. Jeg følte at vi ikke spilte så bra som vi vet vi kan. Det var den største skuffelsen. Men man må håndtere vanskelige tider i karrieren, og komme seg raskt videre. Det er en ny kamp like rundt hjørnet. Vi må sørge for at vi forbereder oss og er klare til å møte West Bromwich i helgen. Nå må vi fokusere på kampene som gjenstår denne sesongen.