Ward debuterte for Morecambe

De fleste av Liverpools utlånssoldater satt enten på benken eller var fraværende i kamptroppen. Men Danny Ward (bildet) fikk sin første kamp, João Carlos Teixeira vant, og Lloyd Jones startet igjen.

Nok en gang satt Andre Wisdom på benken gjennom hele kampen da West Bromwich var i aksjon. De besøkte Manchester City på Etihad i ettermiddag, og et tidlig rødt kort ga vertskapet en komfortabel arbeidsdag.

Wilfried Bony, Fernando og David Silva sørget for 3–0, og de lyseblå er dermed sju poeng foran Liverpool før morgendagens nordvestderby. Wisdom har ikke spilt for West Bromwich, som nå ligger på 13.-plass i ligaen, siden 31. januar.

Danny Ward fikk starte sin første ligakamp etter den ferske låneavtalen med League Two-klubben Morecambe, som besøkte Carlisle i dag. 24-åringen slapp inn et mål etter 53 minutter, men Morecambe slo tilbake og utliknet tolv minutter før slutt. 1–1 sto seg ut kampen.

Verken Sheyi Ojo eller Jerome Sinclair startet for Wigan i dag. Sistnevnte var heller ikke med i kamptroppen, mens Ojo varmet benken. Laget møtte Bolton på hjemmebane, og gjestene tok ledelsen omtrent halvveis ut i andre omgang.

Da hadde Ojo nettopp blitt byttet inn. Tenåringen kom til en stor sjanse med skudd fra distanse, men forsøket ble stoppet av Bolton-målvakten. Wigan utliknet likevel til 1–1 på overtid og fikk med seg ett poeng.

Brighton og João Carlos Teixeira fortsatte tabellklatringen da de vant 1–0 over Liverpools FA-cupmotstander, Blackburn, i ettermiddag. Portugiseren startet kampen og så Matthew Kilgallon heade ballen i eget nett en snau halvtime inn i oppgjøret.

Teixeira var ikke langt unna scoring selv i minuttene før pause, men Blackburn-keeperen reddet skuddforsøket. 22-åringen ble byttet ut få minutter før slutt. Brighton, som tidligere i sesongen lå som nummer 24, altså sist, på tabellen, bekler nå 16.-plassen i Championship.

Accrington Stanley startet med Lloyd Jones i forsvaret for tredje kamp på rad, og igjen ble unggutten byttet ut like før slutt. Laget tok imot York hjemme på Crown Ground i ettermiddag, og det var vertene som ledet da Jones ble tatt av banen. Lystavla viste 1–2, men vertene utliknet på overtid. Accrington Stanley ligger som nummer 16 av 24 på tabellen i League Two etter 38 kamper denne sesongen.

Sebastián Coates ble ikke inkludert i troppen til Dick Advocaats første kamp som Sunderland-manager i kveld. «De sorte kattene» tapte 0–1 for West Ham i hovedstaden etter en sen scoring av Diafra Sakho.

Luis Alberto var ikke blant de 18 spillerne i kamptroppen til Málaga i kveld. Laget spilte borte mot Rayo Vallecano, og vertene vant 1–0. Málaga ligger dårlig an i kampen om 4.-plassen i den spanske toppdivisjonen etter bare én seier denne måneden.