Ward kan få debuten i europacupen

Danny Ward kan få sin første offisielle kamp for Aberdeen allerede til uken i Europa League-kvalifisering.

Aberdeen har lånt Liverpools tredjekeeper Danny Ward ut sesongen. Søndag spilte 22-åringen sin første kamp for klubben, da kan kom inn til pause i treningskamp mot St Johnstone i en kamp Aberdeen vant 1-0.

Etterpå fikk han ros av sin nye sjef Derek McInnes, og avisen Evening Express mener Ward kan få sin offisielle debut i første kvalifiseringsrunde til Europa League.  

Selvtillitt

Aberdeen møter FK Shkendija fra Makedonia på torsdag.

- Konkurranse om plassene i alle lagdeler er det vi ønsker oss. De må føle presset med å spille på sitt beste hver uke. Danny gir oss det blant keeperne.

- Han er åpenbart yngre enn de andre, og har ikke den samme erfaringen. Men det han har er tro på seg selv. Han har også tilstedeværelse, sparker ballen godt og har godt grep, sa McInnes etter kampen til Evening Express.

Saken fortsetter under bildet.

Skrev ny kontrakt

Keeperen fra Wales skrev under på en ny langtidskontrakt med Liverpool tidligere denne uka, men er tredjevalg på keeperplass i Liverpool og sendes derfor på lån for å få erfaring.

Ward har aldersbestemte landskamper bak seg, og han har vært en del av A-lagstroppen til Wales. Men etter tre år i Liverpool står han foreløpig uten en tellende kamp i førstelagsburet.

LES OGSÅ: Ser for seg en fremtid i Liverpool