Welbeck fortsatt usikker

Arsene Wenger tror det er «en liten sjanse» for at Danny Welbeck blir klar mot Liverpool. Alex Oxlade-Chamberlain ute med skade. Nektet å prate om Raheem Sterling.

På en pressekonferanse i dag holdt Arsene Wenger døren på gløtt for at Danny Welbeck ville bli klar av en kneskade spissen pådro seg for England mot Litauen. Jack Wilshere og Mikel Arteta kan bli ønsket velkommen tilbake i troppen etter å ha blitt friskmeldt etter skader og det er kun Alex Oxlade-Chamberlain som er definitivt ute for Arsenal til lørdagens ettermiddagsmøte med Liverpool.

Wenger ønsket ikke å utdype spekulasjonene om at Arsenal har Raheem Sterling i kikkerten dersom unggutten ikke skriver under ny kontrakt med Liverpool, og som bare er blitt forsterket etter at Sterling i går bekreftet han det var flatterende å bli linket til andre klubber «som Arsenal».

- Raheem Sterling er en toppspiller, alle i dette landet vet det. Det er klart at han er en veldig viktig spiller for Liverpool. Dette er ikke noe jeg ønsker å blande meg inn i, spesielt ikke 48 timer før denne kampen. Dette dreier seg om Liverpool, jeg ønsker ikke å blande meg inn da dette ikke er mitt problem. Jeg respekterer Liverpool og ønsker ikke å gå inn antatte forsøk på å hente noen av deres spillere.