Williams rykket ned med Notts County

Utlånte Jordan Williams spilte hele kampen da Notts County tapte 3-1 for Gillingham i ettermiddag, og rykket ned i League Two. Divock Origi med overtidsscoring for Lille.

Det så lenge ut til at Notts County skulle klare å holde seg i League One. De tok nemlig ledelsen etter en drøy times spill, men kollapset fullstendig i sluttminuttene, etter at vertene utlignet til 1-1 i det 88.minutt. Nye Gillingham-scoringer fulgte tre og fem minutter på overtid, og dermed var nedrykket et faktum for County.

Williams spilte totalt åtte kamper i Notts County-forsvaret under utlånet på Meadow Lane. Alle fra start.

Notts County ble etter dagens tap nummer 21 av 24 lag i League One, og slår følge med Crawley Town, Leyton Orient og Yeovil til League Two.

I franske Ligue 1 kom Divock Origi inn fra benken i det 64.minutt for Lille i hjemmekampen mot Lens. På det tidspunkt var stillingen 1-1. Ti minutter senere gikk vertene opp i ledelsen, og tre minutter på overtid sørget den utlånte Liverpool-spissen for at sluttresultatet ble 3-1 til Lille da han satte ballen i mål etter en kontring.

Luis Alberto var ikke i kamptroppen til Malaga i hjemmekampen mot Elche. En kamp som gjestene vant 2-1.