Wisdom tilbake da Norwich vant

Andre Wisdom var tilbake i startoppstillingen til Norwich, og spilte hele kampen på høyresiden i forsvaret da kanarifuglene slo Swansea 1-0 i dagens Premier League-kamp på Carrow Road.

I Championship fikk Sheyi Ojo en sjelden start for Wolverhampton, som spilte uavgjort 0-0 mot Burnley hjemme på Molineux. Ojo fikk et gult kort sju minutter etter pause, og ble byttet ut fem minutter etterpå.

Sergi Canos kom inn i det 89.minutt da Brentford klarte 1-1 mot Blackburn Rovers på Ewood Park. Med overtiden fikk Canos totalt seks minutter på banen.

Ryan Kent og Harry Wilson spilte ikke FA-cup for sine respektive utlånsklubber, Coventry og Crewe, i dag, da Liverpool ønsker at duoen skal være spilleberettiget for egen klubb i FA-cupen på nyåret. Coventry røk ut av cupen, da de tapte 2-1 for Northampton hjemme på Ricoh Arena. En enda større overraskelse var det at Crewe røk ut for Conference-klubben Eastleigh med 0-1 hjemme på Gresty Road.

Ute av FA-cupen er også Swindon. Lawrence Vigouroux måtte slippe tre baller bak seg, da Rochdale ble for sterke og vant 3-1 på Spotland.

Da gikk det bedre for en annen utlånt Liverpool-keeper, Danny Ward, som voktet buret da Aberdeen slo Dundee United 2-0 i den skotske toppserien. Også Ryan McLaughlin kom inn i det 90.minutt, og fikk spille et par overtidsminutter i tomålsseieren.