Yesil på vei mot toppformen

Endelig ser det ut til at skademarerittet er over for Samed Yesil. Nå håper spissen å kunne spille seg inn i førstelagsdiskusjonen i Liverpool.

I kveld vil Yesil lede angrepsrekka til Liverpool U21 i miniderbyet mot Everton på Goodison Park. Tyskeren startet sin første kamp på seks måneder i 3-1 seieren over Tottenham Hotspur på White Hart Lane for snaue to uker siden, og markerte det med å score to av målene.

Den tidligere Bayer Leverkusen-spilleren har kjempet seg tilbake fra to alvorlige kneskader. Han fikk to ligacupkamper for førstelaget i sin første sesong på Merseyside, men deretter startet skademarerittet.

- Det er hyggelig å være tilbake i spill og score mål, sier Yesil til Liverpoolfc.com.

- Det var fysisk tøft å spille kampen mot Tottenham, siden det var lenge siden forrige kamp for meg. Jeg visste jeg ikke ville klare å spille 90 minutter, men jeg tror jeg skal være i stand til det mot Everton i kveld, legger han til.

- Vi får en ny mulighet til å spille på et Premier League-stadion, og det er alltid annerledes når du spiller foran mange fans.

- Jeg har vært gjennom en veldig vanskelig periode i min karriere. Etter den andre kneskaden visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg var heldig som hadde gode folk rundt meg, som ga meg selvtilliten tilbake. Jeg har fått utrolig støtte av staben, lagkameratene mine, fysioterapeutene, vennene mine og familien min. De ga meg tro på at jeg skulle klare å komme tilbake, og motiverte meg hele tiden. Uten dem ville jeg ikke ha klart det.

- Jeg føler meg i god form allerede, men jeg vet jeg ikke er 100% ennå. Jeg er sikker på at formen skal bli enda bedre.

Liverpool U21 ligger foran kveldens kamp på tredjeplass på U21-tabellen, fem poeng bak ledende Manchester United. Liverpool har dog spilt en kamp mindre, og har fire kamper igjen å spille denne sesongen.

- Jeg synes vi fortjener å vinne denne serien, for vi har veldig mange unge spillere i troppen vår. Vi har kanskje den yngste troppen i U21 Premier League, påpeker Yesil.

- Vi har spilt godt i mange kamper, men har av og til vært litt uheldige med resultatene. Jeg har tro på at vi skal klare å gå til topps når det nå gjenstår fire kamper.