Yngst og best

18-årige Jordan Rossiter fikk fornyet tillit i Europa League og gjorde sine saker bra på Liverpools midtbane mot Sion. Scouseren var de rødes bestemann.

Mignolet 6Usikkert om han burde tatt målet, men han sprikte nok vel mye med beina. Hadde to bra redninger på skudd fra kort hold i andre omgang. Ellers en kamp på det jevne for belgieren.
Clyne 4Vil nok glemme denne dagen fortere enn svint. Hadde en grusom tversoverpasning på det som senere ble et baklengsmål. Markerte seg heller lite på høyrebacken ellers, før han ble igjen i garderoben etter hvilen.
Toure 5Liverpools kaptein i dag. Ble vel ikke satt på de store sjansene, men virker keitete. Kunne blitt kampens forgrunnsfigur da han fikk en fantastisk mulighet på et brassespark (!).
Can 5Heller ikke Emre Can kan gå med spesielt hevet hode ut av dusjen på Anfield i dag. Virker klumsete og treg for tiden. Pådrar seg unødig mange frispark. Er ikke i form for tiden.
Gomez 5Hadde en høyst variabel kamp på venstrebacken. Var ikke spesielt synlig. Noen gode involveringer i andre omgang.
Rossiter Liverpools beste7Stortalentet spilte seg stort opp i denne kampen. Begynte kanskje litt nølende og hadde noen ballmiss, men ble varm i trøya og scouseren spilte med stor vilje, hadde gode pasninger og godt overblikk. Nok til å bli kåret til Liverpools beste.
Allen 7På sitt beste spilte waliseren som den gode ballfordeleren som han kan, på sitt dårligste hadde han noen ballmiss, som man ikke ser så ofte fra den kanten. Bra kamp av Joe på midten, glad for endelig igjen å vise hjemmepublikummet hva han duger til.
Lallana 7Scoret sitt og Liverpools andre mål i årets Europa League. Målet i dag var av det enkle slaget. Hadde en solid første halvtime. Fikk også muligheten alene med keeper et drøyt kvarter før slutt, men Sions keeper la igjen beinet og reddet.
Ibe 6Har få defensive fibre, noe han viser på baklengsmålet, der han hadde problemer med å løpe opp målscorer Assifuah. Sliter også med farten når han skal løpe forbi oppasserne sine offensiv. Dette ble verken fugl eller fisk for Jordon.
Ings 7Er en arbeidsmaur som tidvis ga Sion-forsvaret en munnhull. Kom seg også til noen brukbare muligheter, blant annet et brassespark som hadde fortjent en bedre skjebne. Igjen et uforståelig bytte da Danny måtte vike for Coutinho etter en drøy time. Ings kunne vært en bra mann å ha også i den siste halvtimen.
Origi 6Glimrende forarbeid til 1-0. Hadde også et par gode sjanser i tillegg. Belgieren viser stadig prov på talentet sitt, med bra fart, god ballkontroll og vendinger. Borte i lange perioder.
Sakho 0Fikk et knapt kvarter for Toure. Sion hadde flere tøffe angripere og Mamadou kom til sin rett med å ligge tett på disse.
Coutinho 0Fikk spille en knapp halvtime for Ings. Hadde et godt raid som endte alene med keeper og rett i beina på den sveitsiske burvokteren. Hadde ellers uvanlig mange dårlige pasninger.
Moreno 6Kom inn for Clyne etter pausen og gjorde sine saker bra på venstresiden. Spanjolen er i bra form og bidro med mer aktivitet på venstresiden og flere gode innlegg. Dog uten at noen kunne sørge for at han fikk bokført noen assist.