Zidane ville spille sammen med Gerrard

Zinedine Zidane (42) ba Real Madrid om å hente Steven Gerrard til Santiago Bernabéu i 2004.

Real Madrid prøvde to ganger å lokke Liverpool-kaptein Steven Gerrard fra Anfield til den spanske hovedstaden. Det avslører Zinedine Zidane, ifølge den engelske avisen Daily Mail.

– Tidligere har jeg sagt at han var verdens beste spiller da han var på toppen av karrieren. Jeg tror det var sommeren 2004 at jeg hadde et møte med klubbpresident Florentino Pérez, der jeg sa at jeg ville spille sammen med Gerrard på midtbanen til Madrid, sier Zidane.

Les også: Liverpool bekrefter at Gerrard drar til USA

Pérez er kjent for stort sett å få det som han vil, og Real Madrids mektige klubbpresident har hentet flere profilerte stjerner til Santiago Bernabéu for rekordsummer. Men Steven Gerrard takket nei begge gangene «Los Galacticos» tok kontakt. Zidane mener det sier mye om Liverpool-stjernen.

– Jeg vet at klubben prøvde å hente ham to ganger, men han ønsket ikke å forlate Liverpool. Det er ikke mange spillere som avslår Madrid to ganger. Jeg synes det forteller mye om lojaliteten hans, sier Zidane.

Les også: Stevie G er aktuell mot Wimbledon

Den franske Real Madrid-legenden er full av beundring for Gerrards Liverpool-karriere, og Zidane er ikke i tvil om at 34-åringen kommer til å gjøre suksess i Major League Soccer i USA.

– Det er utrolig at han aldri har vunnet ligaen, men han har hatt stor suksess i Liverpool. Og han er ikke ferdig med å vinne trofeer. Jeg er sikker på at han blir suksessrik i MLS, avslutter Zidane.