– Vi må ta ansvaret for det som skjedde

En skuffet Adam Lallana mener Liverpool la seg for lavt etter 2-0-scoringen.

Da Adam Lallana scoret Liverpools andre mål etter 70 minutter, så det ut som Liverpool hadde sikret seg tre poeng. Men på slutten raknet alt, og Lallana og de andre Liverpool-spillerne måtte konstatere at det ble poengdeling på Anfield.

– Det er skuffende uansett hvem man møter når man mister seieren når det er 10-11 minutter igjen. Veldig skuffende, sa Adam Lallana til LFCTV etter kampen.

– Vi la oss nok litt for dypt etter scoringene, istedenfor å fortsette å gjøre det vi hadde gjort hele kampen for å få målene.

– Gikk dere i fella og trodde kampen var vunnet?

– Det så kanskje sånn ut tilskuerne, men vi trodde absolutt ikke at vi hadde vunnet kampen. Men vi må ta fullt ansvar for det som skjedde.

LES OGSÅ: Lysning lengst fremme - mørkt bakerst

Cupene er enda viktigere nå

Etter en sjansefattig førsteomgang, var Liverpool langt mer farlig i den andre omgangen. Etter 59 minutter løsnet det da Firmino headet inn 1-0 etter innlegg fra James Milner. Firmino sto også for forarbeidet på Lallanas mål.

– Firmino var fantastisk i dag. I første omgang manglet vi killerinstinkt inne i boksen, og vi var mye bedre i andre omgang. Å få 2-0 bygde selvtillit, og det var bare veldig skuffende å slippe inn to mål på slutten.

LES OGSÅ: – Veldig skuffende at vi gir fra oss to poeng på ti minutter

Påvirket det dere at Klopp ikke var her i dag? Fikk han spørsmål om.

– Ikke så mye. Alt var ved det samme. Manageren var med oss på hotellet i går kveld og jeg tror han også var det til frokost i dag tidlig. Synd at vi ikke kunne gi ham et resultat i dag. Vi må bare jobbe på enda hardere og prøve å slå tilbake mot West Ham, sier Lallana.

– Ligaformen vår har ikke vært bra, og da er det enda viktigere at vi gjør det bra i cupen, avslutter han.

LES OGSÅ: Klopp har fjernet blindtarmen