– Det er vanskelig å vinne på Selhurst Park

Jordan Henderson har få gode opplevelser fra kamper mot Crystal Palace på bortebane.

Søndag skal Liverpool forsøke å følge opp den fine 3-0 seieren over Manchester City med å ta tre poeng fra Crystal Palace på Selhurst Park. Ingen lett oppgave, ifølge lagkaptein Jordan Henderson.

– Palace borte blir selvsagt veldig vanskelig. Vi har vært dere flere ganger tidligere, og det har tradisjonelt vært et vanskelig sted å få med seg poeng fra for oss, uttaler Henderson til Press Association.

– Dette blir en ny viktig kamp for oss. Hver eneste kamp er svært viktig nå. Vi må gi 100%, slik vi gjorde mot City. Klarer vi det, er jeg sikker på at vi vil få med oss et godt resultat.

Har ikke vært stabile nok

Henderson mener mangelen på stabilitet har vært Liverpools store problem denne sesongen.

– Vi har slitt med å være stabile denne sesongen. Noen kamper har vært veldig gode, og vi har sett ut som vi kan slå hvem som helst, men andre dager har vi vært svake og det har virket som vi ikke har møtt opp til kamp i det hele tatt.

– Det å bli stabile er noe vi definitivt må bli bedre på. Vi må vinne flere kamper på rad, og levere godt spill. Men jeg tror det er mange lag i ligaen som har slitt med de samme problemene som oss.

– Det er vel nesten bare Leicester som har vært stabile. Tottenham har vært veldig gode i det siste, men de ble slått av West Ham på onsdag, mens Arsenal ble slått av Swansea på hjemmebane. Manchester United hadde en dårlig periode, men nå gjør de det ganske bra. Resultatene har variert veldig for de fleste lagene.

Trenger mer tid til å jobbe med taktikk

Jürgen Klopp tok over Liverpool i midten av oktober, men laget har hatt en tett terminliste, og tyskeren har ikke fått arbeidet så mye på treningsfeltet som han selv hadde ønsket.

LES OGSÅ: Brukte finalenederlaget som motivasjon

– Jeg tror nok han har fått frem de fleste av poengene sine, men han har nok fortsatt mye å lære oss, sier Henderson.

– Vi har spilt svært mange kamper, jeg vet det ikke er noen unnskyldning, men jeg vil likevel tro at han ønsker å jobbe mer med oss på treningsfeltet. Jeg er sikker på at han vil gå gjennom mange taktiske aspekter under preseason-treningen i sommer.

– Men i 3-0 seieren over Manchester City kunne man se noe av taktikken han har tilført oss. Man kunne se hvordan det slår ut når den fungerer. Det er dette vi må fortsette med. Det blir den store utfordringen for oss resten av sesongen.

 

Good days training, looking forward to Sunday! 👊🏻⚽️

Et bilde publisert av Jordan Henderson (@jhenderson)