– Det hadde vært deilig med en seier

Etter at Adam Lallana kom til Liverpool sommeren 2014 har samtlige lokaloppgjør mot Everton endt med poengdeling.

En suser av Phil Jagielka på overtid frarøvet Liverpool seieren i Lallanas første derby.

– Jeg kunne nesten ikke tro det. Jeg kjente Jags fra landslaget, og det var overraskende å se ham så langt fremme på banen! Det er skuffende at alle tre lokaloppgjørene jeg har vært involvert i har endt uavgjort, men vi er i det minste ubeseiret i derbyene jeg har vært involvert i. Uansett, nå er vi i god form, selvtilliten er høy og vi spiller bra, sier Lallana til Liverpoolfc.com foran det 226. Merseyside-derby.

– Det finnes ingen bedre følelse enn å vinne fotballkamper. Da ønsker du bare at neste kamp skal komme så fort som mulig. For tiden har vi mange kamper som skal spilles. Vi skal spille onsdag, lørdag og torsdag. Manageren gjør forandringer. Han sørger for at alle er opplagte, og ønsker å gjøre det bra når de blir satt innpå.

Håper på publikums hjelp

Lallana håper at Liverpools hjemmepublikum skal bidra i like sterk grad i morgen kveld som de gjorde i den fantastiske 4-3 seieren over Borussia Dortmund.

LES OGSÅ: 17 kamper siden forrige Anfield-seier for Everton

– Publikum var ganske utrolige på torsdag, og skal ha en stor del av æren for at vi klarte det til slutt. Everton er en av de kampene du ser etter når terminlisten kommer. Jeg er sikker på at fansen vil skru opp volumet igjen. Nærmer de seg det nivået de var på torsdag kveld, blir det litt av en stemning.


 
Selv om resultatene har vært gode den siste tiden og Liverpool er klare for semifinalene i Europa League, mister ikke Lallana bakkekontakten.

– Vi skal ikke se for langt frem. Vi har ikke oppnådd noe ennå. Prestasjonene våre har vært litt mer stabile, og spillere har kommet inn og gjort det bra når manageren har forandret på ting. Det viser bare at vi har en stor tropp her, og at manageren kan stole på alle sine spillere, avslutter den tidligere Southampton-kapteinen.

LES OGSÅ: – Jeg har møtt en del Evertonians og de har vært vennlige