- Det var perfekt for Sturridge

Alt går etter planen med Daniel Sturridge så langt i hans «comeback». Hovedpersonen selv er glad for endelig å kunne hjelpe laget.

Manager Jürgen Klopp sier at han håper Daniel Sturridge også vil være spilleklar til neste kamp mot Augsburg på torsdag, og at spissen hadde en perfekt ettermiddag mot Aston Villa.

- Det er klart vi behøver scoringene til Daniel og han behøver å score mål, forklarte Klopp etter 6-0 mot Aston Villa.

- For meg er det imidlertid ikke bare om han som angriper, selv om det er klart at han kan score mål, men hvordan han beveger seg og finner tonen sammen med resten av laget. Han er en virkelig spiss, og det er godt å se.

- Når han er på banen er han vanskelig å forsvare seg mot siden du aldri helt vet hvor han. Det sier seg selv at han er veldig viktig for oss.

- I dag gikk det glimrende, fortsetter Jürgen Klopp om hvordan det går med fysikken til Sturridge etter hans lange opphold. – Dere kunne se at han ikke var særlig blid for å bli tatt av banen, alt var greit og det var ikke slik at han ga noe tegn til at han ville ut eller noe slikt. Jeg tror likevel det var fornuftig å ta ham ut etter drøyt 60 minutter.

- Det var perfekt for ham og forhåpentligvis vil han også være tilgjengelig til neste kamp.

Manageren ble også spurt om Sturridge og Coutinho tilbake, sammen med Firmino, var det som forklarte en 6-0 seier mot Aston Villa.

Les også: Spillerbørs mot Aston Villa

- Vi kjenner alle til den kvaliteten som Daniel Sturridge og Philippe Coutinho har, og 1-0 scoringen er perfekt med et innlegg mellom midtstopperne fra Coutinho til en klassespiss som Sturridge.

- Det er bra for oss når vi har alle spillerne tilgjengelige, men i fotball slik som i livet for øvrig fungerer det ikke slik i virkeligheten.  Du må få resultater også når du har spillere ute, men det har vi ikke greid ofte nok. I dag hadde vi ikke med Adam Lallana, Lucas Leiva og Martin Skrtel.

Les også: - Dette gjorde godt for sjelen

Daniel Sturridge hadde også noen få ord etter kampen:

- For meg er det viktigste å hjelpe laget, enten det er ved målgivende, mål eller å skape åpninger. Det eneste som teller er å hjelpe laget til å vinne kamper.

- Jeg har sett på fra tribunen og vi har vært uheldig i flere av de siste kampene. Det var flott å få et slikt resultat i dag og å score så mange mål. Det vil gi oss selvtillit til de neste kampene.