– Dette var en nedtur

Jürgen Klopp klarte ikke å skjule skuffelsen over å ha gitt fra seg en tomålsledelse mot Newcastle på pressekonferansen etter kampen.

Liverpool fikk en drømmestart på kampen da Daniel Sturridge ga vertene ledelsen etter bare et drøyt minutts spill, og festet grepet ytterligere da Adam Lallana gjorde 2-0 på utsøkt vis etter en halvtimes spill.

(Video med tillatelse av TV2)

Newcastle, som hadde virket totalt ufarlige i første omgang, slo imidlertid tilbake i andre omgang, med scoringer av Papiss Cisse og Jack Colback, og fikk dermed med seg et viktig poeng hjem til Tyneside.

LES OGSÅ: Offensive krefter fra Moreno

– Vi spilte veldig, veldig bra i første omgang, mot et meget motivert bortelag i den situasjonen de befinner seg i. Nå er de fornøyde med det ene poenget, mens de før kampen kanskje trodde de kunne vinne mot Liverpool på Anfield, var det første Jürgen Klopp sa på pressekonferansen.

– Vi var åpenbart det beste laget

– I første omgang var vi åpenbart det beste laget, og vi var det klart beste laget i andre omgang også, bare ikke i tidspunktene rundt de to målene vi slapp inn. De hadde to avslutninger på mål og fikk to scoringer. Det høres ikke bra ut, og det er ikke bra. Men akkurat nå må vi akseptere det.

– Vi gjorde det veldig bra i store deler av kampen. Vi skal ikke tenke så mye på grunnen til at vi ikke vant, for å være ærlig. Vi må bare fortsette å jobbe.

– Vi var spesielt gode i første omgang. Ofte kan en kamp endre seg etter en slik opphenting som det ble i andre omgang, men denne gjorde ikke det. Vi var fortsatt det dominerende laget, og vi spilte god fotball. Det var en intens kamp, etter en annen intens kamp, mot en uthvilt motstander, så vi gjorde det veldig bra.


 
– Men du trenger litt flaks i de avgjørende situasjonene. Ballen treffer noen centimeter inne på en fotballsko og forandrer retning. Vi skulle også hatt et straffespark. Jeg synes det var et klart straffespark.

– 2-2 føles ikke spesielt bra, men vi må akseptere det og vi klarer å akseptere det.

Mål nummer elleve

Daniel Sturridge gjorde sitt mål nummer elleve for sesongen, og sitt fjerde mål på de fem siste kampene.

– Han er i sin beste form på flere måneder. Jeg vet ikke hvor lenge han kan spille, men 90 minutter er ikke noe stort problem for ham, og det er bra. Du kan ikke se noen stor forskjell på de første 60 minuttene og de siste 30.

– For oss er dette veldig, veldig viktig. Han gjorde et vidunderlig mål tidlig i kampen. Det var ingen åpenbar målsjanse om jeg skal være ærlig, men han gjorde maksimalt ut av muligheten han fikk. Det var bra.

(Video med tillatelse av TV2)