– En nyttig erfaring

Kevin Stewart spilte sin første kamp på Anfield i 3-0 seieren over Exeter.

Stewart debuterte for Liverpool i den første kampen mot League Two-klubben. En match som endte 2-2 på St James Park.

Midtbanespilleren var på banen i samtlige minutter i begge kampene, etter at han ble hentet hjem fra et sesonglangt låneopphold hos Swindon Town.

– Vi følte nok mindre press i denne kampen, for debuten var unnagjort. Vi følte oss litt roligere. Vi spilte stort sett med det samme laget, så vi visste hva vi kunne forvente. Jeg tror vi dro stor nytte av det, sier Stewart til Liverpoolfc.com.

– Hovedutfordringen vår var å gå videre i cupen, og få vist mer av hva vi er kapable til. I den første kampen hadde vi dårligere forutsetninger, med en dårlig bane og mange debutanter på laget. I omkampen fikk vi vist hva vi kan på en bedre bane. Jeg tror vi fikk vist at vi kan spille fotball og vant kampen komfortabelt.

– Det er utrolig. For et par uker siden kunne jeg aldri forestilt meg at jeg skulle spille FA-cup på Anfield, sier 22-åringen som ikke er så ulik Dietmar Hamann i stilen.

– Det viser hvor raskt ting forandrer seg i fotball. Du må bare være klar når sjansen byr seg, for den kan faktisk være rett rundt hjørnet.

Stewart har et håp om å få mer spilletid denne sesongen, etter å ha imponert Jürgen Klopp i de to kampene mot Exeter.

– Jeg får bare trene så hardt som mulig, og være klar, for du vet aldri hva som vil skje. En av oss som spilte i dag kan for være i en Premier League-tropp eller noe, så du må bare være klar for alt.

– Jeg vet manageren har masse tillit til de unge spillerne. Forhåpentligvis fikk han enda mer tro på at vi kan klare oss på førstelaget foran et tallrikt publikum etter dette. Vi håper bare at vi får spille i de kommende kampene også, det være seg i Europa League, FA-cupen eller hvilken som helst annen kamp.

LES OGSÅ: Vil holde ungdommen hjemme