– En seier over Man Utd hadde smakt godt

Dejan Lovren mener at torsdagens Europa League-kamp er svært viktig for begge lag.

– Vi er i god form, så vi har mye selvtillit, og må bare fortsette å spille som vi har gjort, så vil resultatene komme av seg selv, sier Lovren til Liverpoolfc.com foran historiens første europacupkamp mellom Liverpool og Manchester United.

– Dette er en viktig kamp fordi det er en kamp i Europa League, og vi ønsker å nå finalen. Det er en spesiell kamp, fordi det er et lokaloppgjør, og det er alltid stort å slå Manchester United, uansett hvilken turnering det er.

– Det blir en vanskelig kamp. De har kvaliteter og de har gode individuelle spillere som kan score nesten på bestilling, så vi må være konsentrerte.

Solide bak

Kroaten har vært del av en bakre firer som bare har sluppet inn to mål på de seks siste kampene.

– Alle bidrar. Jeg synes vi har gjort det ganske bra, og den første forsvareren er spissen på topp. Det er flott slik vi har fremstått i vanskelige situasjoner. Vi holder sammen, og slutter aldri å tro på oss selv, og spesielt gjaldt det i vår siste kamp, hvor vi spilte med bare 10 mann på banen.

 

With the main man #Kolo 💪🏻😀

Et bilde publisert av Dejan Lovren (@dejanlovren06)

– Alle trodde vi ville tape 1-0 når vi fikk en mann utvist, men vi viste dyktighet og karakterstyrke, og spilte til siste fløytesignal.

– Vi har hatt utrolig god støtte fra supporterne våre i de to siste kampene, mot Manchester City og Crystal Palace. De har vært utrolige, og det vil de selvfølgelig være mot Manchester United også. Vi vet dette er et stort lokaloppgjør, og vi kjenner til alle slagene som har vært utkjempet opp gjennom årene mellom disse to lagene. Jeg tror fansen vil like disse kampene.

LES OGSÅ: Lovren ruvet i forsvaret