– Et mysterium for meg

Mangel på spilletid og ingen forklaring var grunnen til at Lazar Markovic valgte å dra på utlån.

Den unge serberen tilbringer hele inneværende sesongen hos tyrkiske Fenerbahçe etter et variabelt debutår på Anfield, der han ble brukt i flere posisjoner og slet med å spille seg til fast plass på laget.

Etter å ha blitt utelatt fra kamptroppen i begynnelsen av sesongen dro den offensive 21-åringen sørover.

Mener Rodgers forandret seg

– Jeg hadde ingen problemer med Brendan Rodgers, og vi hadde et bånd til – av en eller annen grunn som forblir et mysterium for meg – han forandret seg, forteller Markovic til den tyrkiske avisen Fanatik, ifølge Liverpool Echo.

– Han sluttet å bruke meg, og i starten av sesongen ble jeg ikke engang inkludert i troppen. Og ingen forklarte meg hva som skjedde eller hva planene hans var, så jeg bestemte meg for å dra, forklarer han.

Saken fortsetter under.

I Istanbul har den anvendelige kantspilleren blitt en populær figur med draktnummer 50 på ryggen etter to scoringer og noen målgivende pasninger, og i likhet med Liverpool kjemper Fenerbahçe om Europaliga-pokalen.

– Vet hva vi er kapable til

Tyrkerne møter russiske Lokomotiv Moskva i 16-delsfinalen, mens de røde skal bryne seg på Augsburg fra Tyskland.

Les også: Markovic: – Fikk ikke bevist noe i Liverpool

– Vi ønsker å vinne begge kampene, men jeg har faktisk rettet blikket mot finalen, og det er målet. Vi vet hva vi er kapable til, og at vi er mer enn i stand til å nå finalen, forteller han.

Markovic står med tre scoringer på 34 opptredener ikledd Liverpool-drakt. Utlånet varer frem til sommeren.