– Et stort ønske om å finne en løsning

Liverpool har avlyst kveldens utspørring om billettprisene grunnet «pågående samtaler» i ledelsen.

Klubben inviterte nylig Liverpool-supportere til å sende inn spørsmål til administrerende direktør Ian Ayre etter de synlige protestene under kampen mot Sunderland lørdag, men i ettermiddag ble det hele kansellert.

Seansen, som opprinnelig skulle sendes direkte til fans verden over med nettjenesten LFCTV GO klokka 19, ble avlyst via en Twitter-melding kort tid før dagens pressekonferanse med Jürgen Klopp.

• Kommentar: «På tide å vise lederskap»

«Liverpool takker supporterne for å sende inn spørsmål til kveldens Q&A, men grunnet pågående billettdiskusjoner kommer det ikke lenger til å finne sted», skrev klubben.

– Det er ikke enkelt for meg å si særlig mye om det. Jeg har hørt om problemet, men jeg har hatt veldig mye å gjøre de siste ukene. Nå vet jeg selvfølgelig at det også er et problem for meg, forteller Klopp til pressen.

Ønsker ikke å se folk forlate stadion

Tyskeren ble operert da protestaksjonen, hvor opp mot 15 000 tilskuerne forlot stadion etter 77 minutter som et symbol på billettprisen 77 pund for enkelte kamper neste sesong, ble gjennomført. Selv forsikrer han fansen om at de mye omtalte billettprisene til neste sesong er et sentralt tema i klubbledelsen.

– Alt jeg kan si om dette nå, vil bare gjøre det mer komplisert. Først og fremst må jeg få flere biter av informasjonen. Det jeg vet nå, er at alle i klubben har et stort ønske om å finne frem til en løsning for dette. Vi har ikke lyst til at folk forlater stadion før kampen er over. Det er alt jeg kan si om dette, sier han.

Saken fortsetter under.

– Forstår signalene

Protestene mot Liverpool-ledelsen er bygget opp etter uenigheter mellom klubben og sentrale supportergrupper de siste sesongene. De nylig offentliggjorte billettprisene til neste sesong, med flere betydelige prisøkninger på utvidede Main Stand, førte til en umiddelbar og utvetydig reaksjon.

– Nok er nok, sang supporterne bestemt i retning av klubbledelsen på vei ut av stadion.

Ifølge Liverpool Echo var blant andre Jamie Carragher, med sesongbillett på Main Stand, med på protesten som ble organisert av den lokale fangruppen Spion Kop 1906.

– Vi er nødt til å gjøre jobben vår på banen, noe som gjør det enklere for folk å nyte fotballen. Vi skal forsøke, og jeg vet at eierne er veldig interesserte i et godt forhold med fansen vår. Vi forstår signalene, og vi ønsker å finne en løsning, forteller Liverpool-manageren.

Tilbake etter operasjonen

Klopp sier han så kampen i reprise etter å ha fjernet blindtarmen. Liverpool ledet 2–0, men slapp inn to mål foran et glissent Anfield-publikum mot slutten av oppgjøret. Nå forventer han å være på sidelinjen mot West Ham i London i morgen.

– Legen vår sa at jeg burde dra til sykehuset. Jeg var ikke helt sikker selv, men kirurgen var glimrende. Og han var en sesongkortholder, så han mistet også kampen. Nå er jeg frisk og rask, ellers ville jeg ikke vært her, sier Klopp.

Møtet med West Ham er omkampen i FA-cupens fjerde runde. Hovedstadsklubben holdt et reservepreget Liverpool-lag til 0–0 på Anfield i slutten av januar. I morgen kan flere spillere, deriblant Philippe Coutinho, få sine returerer etter skadeopphold.

Les også: Offensive spillere vil forsterke laget mot West Ham

Les også: Dette sa Klopp under dagens pressekonferanse