– Etter 27 år får vi 14-0. Ingenting kan slå det!

«Dette handlet om alle de etterlatte, og alle supporterne, de overlevende som nå også ble renvasket. Nå håper jeg de 96 kan hvile i fred.»

– Etter 27 år får vi 14-0. Ingenting kan slå det, slo Margaret Aspinall fast utenfor retten i Warrington, etter at juryen hadde renvasket supporterne for all skyld for det som skjedde i Sheffield 15. april 1989.

Aspinall, som er leder for støtteforeningen for de etterlatte, mistet selv sin 18 år gamle sønn i tragedien, og sier hun nå etter 27 år endelig kan akseptere hans dødsattest.

– Det viktige er at dette handlet ikke bare om de 96 som døde. Dette handlet om alle de etterlatte, og alle supporterne, de overlevende som nå også ble renvasket. Nå håper jeg de 96 kan hvile i fred. De er noen helter, og de er så viktige for oss.

– Og til byen vår, som alltid blir jekket ned, men som alltid slår tilbake. Alt var mot oss, men menneskene i Liverpool har kjempet en kamp som har vært så urettferdig, men vi har gjort det, vi har vunnet det, og jeg er stolt av dem alle, sa hun utenfor retten. 

LES OGSÅ: Juryen: Uaktsomt drap på de 96