«Forbannelsen viste seg igjen»

Ros til Liverpools yngre spillere, men samtidig den samme gamle leksa med sløste sjanser og innsluppet mål på dødball. Vi har lest noen engelske aviser etter tapet mot West Ham.

Benteke skulle ha avgjort

Matthew Dunn, Express
«Det var nesten som om Upton Park nektet å gi slipp. Ikke bare synes 30 minutter med ekstraomganger å være uunngåelig, men i tillegg ble det åtte minutter med overtid før West Ham’s Angelo Ogbonna scoret hva som kan ha vært det siste målet i FA-Cupen på denne banen. Det var også et av de mest dramatiske.»

«De 22 spillerne fortjener honnør for å ha gitt en slik innsats til siste slutt.»

«Etter en nokså kjedelig første kamp på Anfield, var det utrolig at det forble målløst til like før pause. Det manglet utvilsomt ikke på angrepslyst, men treverket stod stadig i veien.»

«Begge lag gikk for et seiersmål utover i 2.omgang og West Ham skulle ha blitt tildelt et straffespark da Tiago Ilori klart holdt igjen Valencia i straffefeltet.»

«Intensiteten ble forståelig nok mindre i ekstraomgangene, men Benteke skulle virkelig ha avgjort det etter 99 minutter da han var alene med West Hams keeper, men ikke for første gang reddet reservekeeper Darren Randolph.»

Liverpool er i gode hender

Henry Winter, The Times
«Liverpool måtte reise frustrerte hjem, ikke minst fordi det var tvil om at Lucas Leiva faktisk hadde forårsaket det frisparket som førte til seiersmålet fra Ogbonna. Nok en gang ble laget avslørt på en dødball. Nok en gang slet Benteke foran mål.»

«Dette var Liverpools kamp nr. 40 denne sesongen og igjen roterte manager Jürgen Klopp på laget. Han ble belønnet med noen oppmuntrende prestasjoner, ikke minst fra den utrettelige 22-årige Kevin Stewart i ankerrollen på midtbanen og 21-årige Brad Smith på venstreback.»

«Klopp kunne også finne andre pluss, ikke minst en frisk times arbeid fra Daniel Sturridge. Philippe Coutinho var også tilbake for første gang siden 5.januar og med en scoring. Den brasilianske playmakeren bringer så mye mer oppfinnsomhet i laget til Klopp.»

«Fortsatt er Liverpool under Klopp en kontinuerlig prosess, og som fortsatt behøver tid og forsterkninger. Likevel, men en slik karisma og kløkt, Liverpool vet at de er i gode hender.»

Mer styrke i angrepet

James Pearce, Liverpool Echo
«Med fortsatt stingene sittende i etter å ha fjernet blindtarmen, måtte Jürgen Klopp tåle nok et smertefullt spark i mellomgulvet. En kveld i hovedstaden som lovet mye for Liverpool endte med at de ble sendt ut av FA-Cupen med et seiersmål fra Angelo Ogbanna i sluttsekundene.»

«Bare sekunder unna en tredje straffespark-konkurranse i denne maratonsesongen, ble de røde sendt i gulvet av den italienske forsvarsspillerens nøyaktige heading etter et frispark fra Dimitri Payet. Igjen slo forbannelsen på defensive dødballer til.»

«Det var en grusom slutt på en kamp som hadde overgått alle forventninger med tanke på det personell som var på plass. Pedro Chirivella, Kevin Stewart, Tiago Ilori, Joao Carlos Teixeira og Brad Smith, som til sammen hadde spilt 21 kamper før avspark, kunne alle holde sitt hode høyt hevet. Jon Flanagan stod i tillegg fjellstøtt tilbake i laget.»

«Brente sjanser sørget for at all innsatsen til slutt var til ingen nytte, men det at angrepstrioen Philippe Coutinho, Daniel Sturridge og Divock Origi var tilbake ga fansen noe å trøste seg med. Liverpool synes umiddelbart å ha mer styrke i angrep når en nå står overfor Wembley i Capital One Cup, fortsatt spill i Europa League i tillegg til å prøve å løfte seg opp fra en plass midt på ligatabellen.»