– Gi mannen en kontrakt

Det er Jordan Hendersons innstendige bønn til klubbledelsen når det gjelder lagkameraten Jon Flanagan.

Høyrebackens avtale med Liverpool løper ut etter denne sesongen, og klubbledelsen har fortsatt ikke gjort tegn til å starte samtaler om en ny kontrakt.

Flanagan har jobbet seg tilbake etter et 18 måneder langt skadehelvete, og synes nå å være kvitt kneproblemene. 23-åringen har spilt flere U21-kamper, og også gjort comeback på førstelaget. Han var ubenyttet reserve under søndagens ligacupfinale på Wembley.

– Det er viktig at dette blir ordnet, sier Henderson til Liverpool Echo om Flanagans kontraktssituasjon.

–Spillere og mennesker som Flanno vokser ikke på trær. Du har folk som ham, Stevie og Carra, som har gått gradene i klubben. Fansen føler det som de er en av dem, noe de i virkeligheten også er, fortsetter Liverpool-kapteinen.

– Hele familien hans er Liverpool-supportere. Selv har han vært Liverpool-supporter siden han var guttunge, og han har hatt et par vanskelige år. Jobben han har lagt ned i kulissene har vært utrolig.

– Han er en viktig spiller for oss, en viktig spiller for klubben og for fansen. Det er i alles interesse at dette med kontrakten blir ordnet snart.

– Jeg har sett hvor hardt han har jobbet, og den holdningen han har hatt til skaden. Selv var jeg ute med skade i bare tre eller fire måneder, men det føltes lenge for meg, og det var vanskelig å takle, for jeg hadde aldri opplevd å være ute så lenge tidligere. Når man tenker på hvor lenge Jon har vært ute, er det helt utrolig hvordan han har forholdt seg til det.



 – Han har kommet på trening hver eneste dag med et smil om munnen. Han har gjort jobben sin, og jeg mener at du må belønne folk som har gjort noe slikt som han har gjort. Nå er han tilbake, og i de kampene han har spilt har han prestert slik at man aldri skulle tro at han har vært borte. Han har vært strålende, og det er han på trening også.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Flanagan kan komme til å starte onsdagens ligakamp mot Manchester City. Det forventes nemlig at manager Jürgen Klopp gjør flere endringer på laget i forhold til mannskapet som startet ligacupfinalen.

LES OGSÅ: Endelig smiler Jon Flanagan igjen