– Han trener hardere enn Aguero

James Milner er imponert over hvor bra Daniel Sturridge har spilt etter sitt lange skadeavbrekk.

– Når du har vært ute så lenge, vil det variere hvor lenge det tar før du finner tilbake til toppformen. Det kan ta uker, men det kan også ta flere måneder. For Daniel ser det imidlertid ut som om alt som skal til er en oppvarming, og så er han tilbake i den formen han var. Han tar seg forbi spillere, både til høyre og venstre, som om det var det enkleste i verden, uttalte Milner om lagkameraten under pressekonferansen til det engelske landslaget i går.

– Ballbehandlingen og bevegelsene hans sitter som de skal, og hans kvaliteter foran mål har det aldri vært tvil om, legger midtbanespilleren til.

– Det virker ikke som skadene har forandret ham i det hele tatt. Han er eldre nå, og de erfaringene han har med skader har trolig gjort ham mentalt sterkere og litt mer sulten på suksess.

– Han trener trolig hardere enn Aguero, sier Milner og sammenligner Sturridge med sin tidligere lagkamerat i Manchester City.

– Hvordan Sergio får det til, aner jeg ikke. På torsdag og fredag kan han spasere rundt, og så slår han på bryteren i helgen. Studge derimot, er skarp på trening. Han passerer spillere på begge sider, og scorer mål. Nå ønsker han selvsagt bare å holde seg skadefri og spille så mange kamper som mulig, samtidig som han fortsetter å score mål.

– Han og Sergio er like som spillertyper. Vi er glade for at vi har Daniel i troppen. Det finnes ikke så mange slike spillere, som kan skape noe ut av ingenting.

LES OGSÅ: – En enorm ære