– Henderson er veldig viktig for oss

Jürgen Klopp har ingen planer om å selge Jordan Henderson til sommeren.

Henderson har de siste dagene blitt linket både til Tottenham og West Ham, men Jürgen Klopp mener at Liverpool-kapteinen er for viktig for hans lag til at han akter å gi slipp på ham.

– Noen fortalte meg om et rykte der det ble hevdet at Tottenham er ute etter Jordan Henderson. På generell basis vil jeg si at dersom en spiller kommer til meg og forteller at han ønsker seg bort, så må jeg tenke på det. Men ingenting er endret i mitt syn på Jordan Henderson, siteres Jürgen Klopp av Liverpool Echo.

– Vi skal ikke holde dette ryktet i livet ved å undre oss over det samme eller svare på spørsmål. Ingenting har skjedd. Ingen har snakket med meg. Jordan Henderson er en veldig viktig spiller for oss, men dersom han eller noen annen ønsker å dra herfra, så må vi vurdere det. Det er helt normalt.

– Vi kan ikke beordre spillere til å bli her mot sin vilje. Men vi kan argumentere for at det ikke er fornuftig for noen av partene at en spiller forlater klubben. Det gjelder alle spillere.

– Dersom en klubb viser interesse for en av våre spillere, må vi alltid tenke på det, og snakke gjennom det. Men det gjør vi bare når det skjer, ikke før det skjer.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Jordan Henderson forventes å være tilbake i Liverpools startoppstilling, når de røde er vertskap for nettopp Tottenham i ettermiddag. Henderson var ubenyttet reserve i tapet for Southampton i forrige ligarunde, etter å ha slitt med sykdom i forkant av kampen på St Mary's.

LES OGSÅ: Spurs jakter sin tredje strake ligaseier