– Jeg er i form

Joe Allen er slett ikke sliten foran sesonginnspurten, og melder seg til tjeneste foran Newcastle-kampen i ettermiddag.

– Dette har vært en tøff sesong på mange vis. Vi har spilt masse kamper, og det har vær tett mellom kampene. Men jeg er trolig mindre sliten enn de fleste i troppen, noe som kan være til hjelp på dette stadiet av sesongen, sier Allen til Liverpoolfc.com.

– Jeg er klar til å gi alt når det er bruk for meg. Det er ikke så mange uker igjen av sesongen, men vi har mange kamper å se frem til likevel.

Spår en intens kamp

I dag er det Newcastle som gjester Anfield. Et Newcastle-lag som kjenner pusten av nedrykksspøkelset i nakken.

FØR KAMPEN: Liverpool - Newcastle

– Tempoet og intensiteten i kampen blir kanskje litt høyere når det er så mye som står på spill for dem. De kommer fra to ganske gode resultater i sine to siste kamper, så de vil ha litt selvtillit foran denne kampen.

– Vi ønsker å gjøre det vanskelig for dem når de kommer til Anfield. Slik vi har spilt de siste hjemmekampene, har vi tro på at vi skal vinne også denne kampen.

– Newcastle har underprestert

– Dersom vi spiller opp mot vårt beste, og alle er fokuserte og yter maksimalt, tror jeg at kvaliteten vår vil skinne gjennom og bli avgjørende. Men vi kan ikke slappe av og ta foten av gasspedalen et eneste sekund, for Newcastle er et lag som trolig har underprestert litt når du ser på størrelsen på klubben og spillerne de har.

– Dette er den type lag som er farlige når de har dagen.

BILDER FRA FREDAGENS TRENING