– Jeg følte meg sikker på å score

Christian Benteke var ikke nervøs før han tok straffesparket seks minutter på overtid.

Christian Benteke var på alles lepper i går, etter at han skaffet Liverpool et kontroversielt straffespark på overtid mot Crystal Palace, og selv satte ballen sikkert i mål, slik at Jürgen Klopps mannskap fikk med seg alle tre poengene fra Selhurst Park.

– Da dommeren pekte på straffemerket, sa jeg med en gang at jeg ønsket å ta det selv. Jeg var helt klar på at dette straffesparket skulle jeg ta, og jeg var sikker på at jeg ville score, sier Benteke til Liverpoolfc.com.

– Jeg er veldig glad for at jeg klarte å hjelpe laget. Alle jobbet veldig hardt i denne kampen, og spesielt Divock i angrepet. Det ble enklere for meg når jeg kom inn mot slutten, fordi Palace-forsvarerne var slitne, fortsetter belgieren.

– Forhåpentligvis kan jeg score mange mål fra nå av og frem til sesongslutt, men hovedsaken er at vi vinner.

Fokus på Europa League

Gårsdagens seier førte Liverpool opp på sjuendeplass på Premier League-tabellen, men denne uken blir det fullt fokus på Europa League, og hjemmekampen mot Manchester United for Benteke og hans lagkamerater.

– Jeg er veldig glad for seieren i går, for det er aldri lett å spille mot Palace. Vi kan være veldig stolte av oss selv, som vant med 10 mann på banen, og vi er veldig glade for det.

– Nå har vi vunnet tre ligakamper på rad, og kan glede oss over det, men nå må vi fokusere på nytt. Vi har en veldig viktig kamp på torsdag, mot Manchester United, og vi ønsker å gjøre det bra i Europa League også, så vi må bare stå på videre, avslutter Benteke. 

LES OGSÅ: Delaney i harnisk over straffeavgjørelsen