- Jeg håper ikke Liverpool stikker av med Dahoud

Tidligere spiller i Borussia Mönchengladbach, Kai Erik Herlovsen, sier at 20-årige Mahmoud Dahoud er en spiller litt utenom det vanlige.

- De må ikke ta han. Reaksjonen er umiddelbar da vi konfronterer Kai Erik Herlovsen med at Liverpool er linket til Mahmoud Dahoud, og hvor vanligvis pålitelige kilder mener han er Liverpools førstevalg til å sikre seg en midtbanespiller til. Herlovsen spilte selv sentralt på midtbanen, eller noen ganger som midtstopper, og var i Borussia Mönchengladbach i årene 1982-89.

LES OGSÅ:Klopp har ny midtbanespiller i kikkerten

- Mahmoud Dahoud har jeg sett noen ganger og Borussia Mönchengladbach må pakke han inn i bomull og ikke selge ham nå. – Jeg vil hevde at han er en midtbanespiller litt utenom det vanlige.

Gjør andre gode

- Han har veldig mye, selv om det først er denne sesongen at han har blomstret til, etter at Borussia skiftet trener.

- Dahoud har en utrolig utholdenhet, og han er flink til å gjøre andre gode. Han kan både score og skape mål. Han kan betegnes som en boks til boks midtbanespiller, men har flere offensive fibre enn defensive. Han spiller som en av to sentralt på midtbanen, men da som den som i utgangspunktet skal ta de offensive løpene.

- Jeg holder med Borussia så jeg håper han blir der. Nå vet jeg ikke hvordan kontraktsforholdet hans er, men Mönchengladback kvalifiserte seg denne sesongen til Champions League og jeg vil bli noe overrasket om klubben lar enda en midtbanespiller gå, avslutter mannen fra Fredrikstad, som i sin tid spilte 34 landskamper og er faren til den kjente kvinnelige landslagsspilleren Isabell Herlovsen.