- Jeg har blitt sterkere og hurtigere

Divock Origi sier at det har vært en begivenhetsrik første sesong på Anfield og at en vil kunne forberede seg enda bedre til 2016/17.

Divock Origi viste stor fremgang under Jürgen Klopp og den store belgieren ser nå fram mot EM-sluttspillet i Frankrike, hvor det i gruppespillet er kamper mot Italia (13.06), Irland (18.06) og Sverige (22.06).

- Vi spilte to finaler under Klopp. Vi tapte begge, men det er en tropp med mye talent. Det er bra for meg å kunne spille med store spillere og ta nye steg hver dag, forteller Origi til Sky Sports News om sin første sesong på Anfield.

- Vi kommer til å gjøre alt vi kan neste år og jeg tror det kan bli en spennende sesong. Vi vil få mer tid til trening og vi må benytte oss av det til å bli bedre.

- Jeg har tilbrakt mye tid i vektrommet og arbeidet hardt. For meg var det viktig å bli sterkere for da kan du vil du igjen bli mer eksplosiv og hurtigere.

- Det er mye som har skjedd det siste året. Det har vært mange gode øyeblikk og mindre gode øyeblikk, slik at jeg har fått mye erfaring ved å spille i en slik stor klubb som Liverpool.