– Jeg tenker ikke på Villarreal ennå

Jürgen Klopp fokuserer på viktige ligakamper i stedet.

Liverpool trakk i går Villarreal som motstander i semifinalen i Europa League. Jürgen Klopp har lagt de nødvendige praktiske planene i forhold til de to semifinalene mot den spanske klubben, men ut over dette har han ikke tenkt mer på de to semifinalene, som spilles henholdsvis 28. april i Spania og 5. mai på Anfield.

– Jeg tenker ikke på Villarreal nå. Så snart vi fikk vite resultatet av trekningen snakket vi om en del ting som måtte organiseres, slik som hvem som vil speide på dem og når, forklarte Klopp under dagens pressekonferanse på Melwood.

– Slike ting må selvsagt klareres. Men når dette er organisert, så har du mye annet å tenke på. Vi skal spille tre ligakamper nå, mot Bournemouth, Everton og Newcastle, og deretter vil vi reise til Villarreal.

– Det er en god stund til vi skal dit ennå, og vi vet ikke hvilke spillere som vil være tilgjengelige for kampen i Spania. Vi trenger ikke å tenke på dette nå. Det som er viktig nå er morgendagens kamp.

– Vi skal ikke drømme om å spille i Champions League eller i finalen. Vi har ikke spilt et eneste minutt av semifinalene ennå, så hvordan kan vi gjøre det?

– Villarreal er utrolig sterke

– Villarreal er ikke i semifinalen fordi alle deres motstandere ikke kunne spille fotball. Tvert imot, de er utrolig sterke. Forhåpentligvis vil alle være klar over dette når vi reiser dit.

LES OGSÅ: Har aldri møtt Villarreal tidligere

– Men vi skal ikke se på dette som et problem. Det er en flott mulighet for oss å få disse to kampene. Men før vi skal spille disse kampene har vi en god del andre ting vi må ta oss av.

LES OGSÅ: Villarreal gleder seg til Anfield