- Jeg trivdes med å se våre gutter i kveld

Neil Critchley synes mye av spillet til Liverpool U18 mot Chelsea var en fornøyelse, selv om manglende effektivitet hindret tre poeng.

Herbie Kane og Adam Phillips scoret målene for Liverpool da det ble 2-2 i U18-kampen mot Chelsea, men gjestene hadde en rekke sjanser til å avgjøre et oppgjør man dominerte i store perioder. Vertene var imidlertid mest effektive, alliert med en meget god keeper.

- Først og fremst synes jeg det var en god fotballkamp, oppsummerte trener Neil Critchley til LFC TV etter kampen. – Jeg tror alle nøytrale ville ha trives med å se denne kampen.

- Jeg trivdes med å se på, og da ikke minst det spillet som våre gutter vist. Dessverre var vi ikke kliniske nok i våre avslutninger.

- Det har vært noe av vårt problem denne sesongen, at vi nok ikke helt har fått de resultatene vi ønsket og nok synes vi fortjente fordi vi ikke har effektive nok. En kan argumentere med at vi må bli bedre foran mål.

- Chelsea er årets juniormestere i England og selv om jeg vet at de ikke stilte med sitt beste mannskap her i dag hadde de fortsatt flere gode spillere på banen. Mot slutten gikk de også for seier og det ble litt russisk rulett hvem som fikk uttelling.

- Nå er den ordinære sesongen over og det har vært et privilegium for meg å arbeide med en slik gruppe av spillere, som alle har lagt ned mye arbeid og har hatt en utmerket innstilling.