- Jeg trodde alltid jeg ville beherske dette nivået

Sheyi Ojo er den av Liverpools tenåringer som har fremhevet seg mest de siste månedene, og ventes å spille mot Watford i dag.

Fem ganger har Sheyi Ojo vært på banen i Premier League for Liverpool denne sesongen, og åtte ganger totalt. Det etter et bra låneopphold hos Wolverhampton i først halvdel av 2015/16.

- Det gikk bra, men for å være ærlig kunne det ha gått enda bedre, selv om jeg fikk en assist, svarer 18-åringen på spørsmål fra Liverpoolfc.com om hans debut fra start mot Stoke. Det var en kamp hvor han for alvor fikk vist seg fram og en husker hans raid ute på venstresiden i 1.omgang og som endte med et perfekt forarbeid til en scoring av Daniel Sturridge.

- Selv om jeg skulle spille utrolig bra er det alltid noe mer jeg kan gjøre. Jeg kan alltid bli bedre.

- Jeg har alltid trodd at dersom jeg fikk sjansen til å spille på dette nivået ville jeg være i stand til å beherske det.

Tillit av Klopp

- Det er klart at spiller du for en slik klubb som Liverpool på min alder er det bra og jeg er takknemlig for hvordan det har gått.

- Jürgen er en stor manager og har gitt meg mye selvtillit siden jeg kom fra Wolves.

- Jeg har nå spilt åtte kamper og hver av dem har vært forskjellige. Jeg lærer av alle erfaringer og det er noe som vil hjelpe meg framover.

Les også: Med en fremtid i Liverpool?