– Joe er frustrert over å ikke spille mer

Ian Rush tror dette blir en skjebnesommer for Joe Allens Liverpool-framtid. Han mener landsmannen har utviklet seg under Klopp.

Joe Allen ble kåret til banens beste spiller da Wales møtte Ukraina mandag kveld, og har også vist fine takter for Liverpool under Klopp. Likevel tror Allens landsmann Ian Rush, at midtbanespilleren kan forsvinne til sommeren.

Etter at han kom til Liverpool for 15 millioner pund sommeren 2012 har det vært varierende spilletid for waliseren.

Denne sesongen har han tilsammen bare startet 13 kamper og kommet inn 11 ganger. I ligaen har han kun startet tre ganger, og har åtte innhopp.

Under Klopps ledelse har han bare startet 10 av 38 kamper, og siden kontrakten nærmer seg slutten kan denne sommeren blir veldig avgjørende for Joe Allens framtid i klubben. Sommeren 2017 går nemlig kontrakten ut.

Oftere i scoringsposisjon

 – Joe er frustrert over å ikke få mer spilletid. Jeg har sett mange spillere som er fornøyd på benken, men Joe Allen er ikke fornøyd med å sitte der. Hvis han ikke er fornøyd, vil han kanskje gå videre, sier Ian Rush til Wales Online.

Han mener det har skjedd noe med 26-åtingens spillestil under Klopp.

– Jeg har sett at han har kommet seg oftere i scoringsposisjon, og også scoret mål, de siste gangene han har spilt for Liverpool. Det har han ikke gjort før. EM vil bli stort for ham, og en mulighet til å vise at han bør spille hver eneste uke. Personlig håper jeg det blir for Liverpool, sier Rush.

Allen har scoret både mot Arsenal i januar, og hjemme mot Exeter. 

LES OGSÅ: Joe Allen ble kåret til banens beste spiller