– Kanskje han får en plass i troppen

Liverpool-manageren utelukker ikke at Danny Ings får spilletid mot Chelsea eller West Bromwich.

– Hva kan jeg si? Danny er frisk. Han er ikke i kampform ennå, ikke hundre prosent, selvfølgelig, men han er på veldig god vei. Vi får se hva som skjer, sier Jürgen Klopp, ifølge klubbens nettsider.

Spissen som ble hentet fra Burnley i fjor sommer kom nylig tilbake i full trening, men kjemper en kamp mot klokka får å spille igjen denne sesongen. Han er ikke registrert til å spille Europaliga-finalen, så kampene mot Chelsea og West Bromwich er siste mulighet før sesongslutt.

Vil se an formen før en avgjørelse

Klopp poengterer at 23-åringen «absolutt ikke» er klar til å starte mot Chelsea onsdag kveld.

– Kanskje, kanskje en plass i kamptroppen, hvis det virker fornuftig. Jeg er ikke helt sikker, sier Klopp.

– Vi får se utviklingen hans de neste dagene. I den første treningsøkta på banen så det ut som om han aldri hadde vært borte. Men så svarte kroppen morgenen etter. Det er ikke enkelt å komme tilbake fordi intensiteten i treningen er en helt annen enn den han har hatt tidligere.

– Hundre prosent til pre-season

– Vi får se hvordan han reagerer på treningsøktene våre, men han er på veldig god vei. Jeg synes det er en bra situasjon ettersom han vil være hundre prosent når vi kommer i gang med sesongoppkjøringen. Det er strålende.

– Jeg er ganske sikker på at «Ingsy» ser litt annerledes på det. Han tenker at «hvis denne sesongen var én eller to uker lenger, så kunne jeg helt sikkert ha fått spille». Så det er sånn det er. Kanskje det ikke er nok tid for ham, men neste sesong kommer vi helt klart til å ha det gøy med ham.