– Klopp er litt sprø

Brad Smith har latt seg intervjue om livet i Liverpool mens han har vært på landslagsoppdrag med Australia.

Smith har bokført to nye landskamper for Australia den siste uken, etter å ha spilt i VM-kvalifiseringskampene mot Tajikistan og Jordan.

– Landslaget spiller veldig likt Liverpool. Vi liker å presse veldig hardt, og tempoet er høyt hele tiden. Det er fint for meg å ha en klubbmanager som praktiserer samme spillestil som landslaget. Det gjør det enklere å finne seg til rette, siteres Smith av Outside90.

– Klopp er en stor manager, som har gitt meg flere sjanser. Så langt har det gått bra, og jeg trives i Liverpool. Erfaringene jeg har høstet i klubben hjelper meg når jeg spiller for landslaget. Det gjør meg mer avslappet.

21-åringen har spilt sju kamper for Liverpools førstelag denne sesongen, noe som har gitt mersmak.

– Klopp er en flott manager. Han er litt sprø, spøker venstrebacken.

– Han tar seg virkelig av hver enkelt spiller. Han snakker med meg om hva han mener jeg må jobbe med, og det er å jobbe med den defensive delen av mitt spill. Han liker at jeg er med fremover, så det er det defensive han ønsker at jeg skal forbedre.

– Det har vært en sprø sesong etter at jeg kom tilbake til Liverpool. Manageren likte meg, og ga meg flere sjanser. Det går bra. Liverpool er en stor klubb, så jeg er naturligvis ikke i troppen hver uke.

– Klopp har forklart meg hva som vil skje, fordi det er så mange store spillere i klubben. Han understreket at jeg må ta vare på hver eneste sjanse jeg får. Jeg liker utfordringen.

Skal møte England

Nå ser Smith frem til Australias privatlandskamp mot England i mai.

– Jeg er glad for å være en del av landslagstroppen. Jeg har spilt venstreback, og synes det har gått bra, så vi får se hva som skjer i forhold til neste kamp. Jeg hadde virkelig likt å spille England-kampen. Det hadde vært fint å møte noen av spillerne jeg spiller sammen med i Liverpool, og hadde vi klart å slå dem skulle jeg ertet dem litt.

– Jeg har snakket om Jordan Henderson om kampen. England-spillerne ser frem til oppgjøret. Det bør bli en god kamp.

LES OGSÅ: – Klopp har gitt Brad Smith tillit