– Klopp fikk den responsen han ba om

Adam Lallana er godt fornøyd med måten han og lagkameratene tok revansj mot Manchester City på.

Lallana åpnet scoringsballet i 3-0 seieren, og utmerket seg også med en flott målgivende pasning i forkant av Roberto Firminos scoring.

– Resultatet forteller om en perfekt respons på finaletapet, og jeg mener at spillet var minst like bra, sier Lallana til Liverpoolfc.com.

– Hele laget leverte varene. Flanno kom inn, og jeg syntes han spilte utmerket. Kolo, Dejan som kom tilbake etter en periode ute, og Clyney som ble flyttet over på venstrebacken. Jeg syntes de spilte strålende alle sammen.

– Manageren sa han ønsket en respons, han ønsket at vi skulle spille intenst, og jeg syntes det var en god stemning der ute. Publikum responderte.

– Det er ikke hyggelig å tape cupfinaler, men hele laget må lære av det, og forhåpentligvis får vi spille flere finaler i fremtiden.

Håper på mer stabile prestasjoner

Lallana var en av spillerne som misbrukte sitt forsøk i straffespark-konkurransen i ligacupfinalen.

– Skuffelsen var stor i helgen, det er det ingen tvil om. De som misbrukte straffesparkene, inkludert meg selv, har nok hatt litt skyldfølelse etter at vi bommet. Men lagkameratene våre har vært strålende. Vi er sammen om dette, og i denne kampen dro vi lasset sammen som en enhet, og leverte en god prestasjon for fansen. Jeg synes det var viktig at vi klarte det.

Nå håper Lallana at laget skal bli mer stabile på dette nivået resten av sesongen.

– Hele laget spilte bra, og nå må vi fortsette slik, og bli mer stabile. Vi må ta en kamp om gangen, og ignorere tabellen for en stund.

LES OGSÅ: Lallanas store kveld

– Vi har et par kamper i Europa League foran oss, og det blir fantastisk å møte Manchester United. Men vi må som sagt ta en kamp om gangen, og så får vi se hvordan det har gått om noen uker.

(Video med tillatelse av TV2)