«Lucas, Allen og Sturridge må spille mot Villarreal»

John Aldridge har sett på hvem han mener bør spille i torsdagens semifinale på Anfield.

Liverpools tidligere toppscorer John Aldridge ser i sin spalte i Liverpool Echo fram til kampen mot Villarreal på torsdag:

«Hvis jeg var Liverpoolspiller ville min motivasjon vært skyhøy foran denne kampen. Så dere hvordan manageren og staben til Villarreal feiret seieren sist uke? Du ville tro at de hadde vunnet Europa League allerede. Og La Liga, og VM, og Lotto!»

«Det er bare halvveis, men som Jürgen Klopp sa, jeg ville brukt denne feiringen til å gire opp mine spillere før returkampen.»

«Vi behøver Anfield igjen, slik vi gjorde i de to foregående rundene. La det gynge skikkelig på torsdag kveld og vis Villarreal hva det er vi står for.»

«For meg, hvis vi holder buret rent tror jeg at vi vil gå videre. Jeg tror vi vil score, men vi må være tettere bakover og spille mer kompakt enn vi gjorde mot Dortmund. Vi kan ikke stadig gi lag et forsprang og stadig komme unna med det. Mitt hjerte greier ikke å håndtere det!»

«Hva vi så mot Manchester United og Dortmund er at fansen kan løfte laget når de behøver det. Jeg tror det at vi har noe å ta igjen kan hjelpe når det gjelder atmosføre, da vi vet at vi er nødt til å score et mål. Vi kan ikke bare sitte på 0-0 og la kampen gå sin gang.»

«Daniel Sturridge må starte mot Villarreal, det er så enkelt. Han ere vår beste angriper og må bare være på banen, noe jeg forventer at han er på Anfield.»

«Den virkelige avgjørelsen for meg er om Adam Lallana eller Roberto Firmino starter. Den bakre fireren og keeper gir seg selv, og Lucas og Joe Allen må starte på midtbanen.»

«James Milner og Philippe Coutinho må også starte, slik at det stor om hvem som får den siste plassen. Firmino gjorde ikke mye i Villarreal, men han er en trussel og han kan score mål.» 

LES OGSÅ: Høy innsats