– Mye bedre tropp enn alle tror

Jürgen Klopp mener dagens Liverpool-stall har blitt undervurdert.

Jürgen Klopp sier i et nytt intervju med Liverpool Echo at han ikke hadde noen anelse om hva han kunne oppnå med dagens Liverpool-lag da han kom til klubben i oktober.

– Jeg hadde noen formeninger om troppen og om klubben, men jeg hadde ingen ordentlig formening om hva vi kunne oppnå denne sesongen. Vi ønsket å forbedre oss, og det er det vi gjorde, sier manageren.

Han mener troppen han arvet av Brendan Rodgers er bedre enn sitt rykte.

– Etter pressekonferansen i går sa jeg at når man snakker om Liverpool nå så er det fortsatt litt ala: «stort navn, ikke så god tropp».

– Etter min mening har denne klubben et stort navn og en mye bedre tropp enn alle tror. Derfor er jeg veldig fornøyd med. Vi er på rett vei og jeg liker innstillingen til spillerne.

LES OGSÅ: Flanagan må ta treningspauser

Hardtarbeidende spillere

Klopp har også full tror på at spillerne skal klare å slå tilbake mot Villarreal på hjemmebane neste torsdag, med hjelp av publikum på Anfield.

– Sorry, men vi er ikke perfekte, men vi er virkelig hardtarbeidende og jeg tror det er det aller viktigste å vise når du ikke er best. Den beste er alltid bare én. De andre er nest best, eller tredjebest osv.

– Vi ønsker å være best, og vi ønsker å være mye bedre enn vi er for øyeblikket. vi gjør alt vi kan for å være det, og forhåpentligvis kan vi vise det i returoppgjøret, sier Klopp. 

LES OGSÅ: Liverpools muligheter for Europacupspill