– Noen små justeringer er alt som skal til

James Milner er godt fornøyd med gårsdagens prestasjon mot Tottenham, og tror ikke det er så veldig mye som må justeres foran møtet med Borussia Dortmund på torsdag.

– Det var positive ting å ta med seg fra denne kampen. Det er ikke så mye vi trenger å justere. Vi var ikke milevis unna der vi ønsker å være, så det er bare noen småting vi må rette på, uttaler Milner til Liverpoolfc.com etter 1-1 mot Spurs på Anfield.

– Flere av spillerne hadde vært mye på reisefot foran denne kampen. Uker med landskamper er ikke enkle å håndtere. Når man kommer tilbake, har man ikke trent sammen med klubblaget, og man har spilt en annen spillestil i to kamper. Så kommer du tilbake og skal spille klubbfotball. Vi fikk bare en treningsøkt sammen foran Tottenham-kampen.

– Dette er ikke ment som en unnskyldning, men forhåpentligvis vil vi dra nytte av å trene sammen de kommende dagene, og så skal vi stå på igjen på torsdag.

Høyt tempo

 – Kampen mot Tottenham ble veldig oppjaget, da oppgjøret ble spilt i et veldig høyt tempo. Vi må være litt roligere med ballen, og så må vi presse litt bedre når vi ikke har den.

– Begge lag hadde flere sjanser til å score. Jeg syntes Tottenhams keeper hadde en god kamp, og selv burde vi kanskje vært litt mer nådeløse foran mål.

– Tottenham er et godt lag, og vi visste det ville bli en vanskelig kamp. Lagene har samme spillestil, og spiller i et høyt tempo. Jeg er sikker på at det var en god kamp å se for den nøytrale tilskuer, men vi er skuffet over at vi ikke vant. Forhåpentligvis kan vi bygge videre på dette resultatet, og ta det med oss inn i torsdagens kamp.

– Vi hadde et par skudd som gikk gjennom deres målgård. Det er noe vi kan jobbe med, men det var i alle fall bra at vi skapte de sjansene.

LES OGSÅ: Philippe Coutinhos mesterverk var ikke nok