– Origi har hatt en eksepsjonelt god sesong

Daniel Sturridge med rosende omtale av sin angrepskollega Divock Origi.

Sturridge sier i et intervju med Liverpool Echo at han vil forsøke å bruke sine egne erfaringer med skader til å hjelpe Origi nå som sesongen trolig er over for belgieren.

Origi hadde i går en scan på ankelskaden han ble påført av Evertons Ramiro Funes Mori, og han skal gjennom en ny scan i dag for å fastslå det hele og fulle omfanget av skaden.

Origi gjorde sitt tiende mål for sesongen før han ble skadet i 4-0 seieren over Everton.

– Divock har gjort jobben selv, og jeg skal ikke ta noe av æren for jobben han har gjort. Du må lære av alle du spiller sammen med, og dersom han har lært noe av meg, er jeg bare glad for å kunne hjelpe ham, sier Sturridge til Echo.

– Jeg jobber på en bestemt måte, men jeg er ikke for gammel til å lære av andre spillere. Jeg ser fortsatt opptak av eldre generasjoner med spillere, som Thierry Henry og Ronaldo, og også opptak med spillere som ikke spiller for toppklubber. Jeg studerer spillet. Jeg liker å se fotball, og det er viktig å utvikle nye sider av ditt spill, slik at du blir bedre, fortsetter spissen.

Mange skader

Liverpool begynner å få en lang skadeliste foran sesonginnspurten, og karer som Emre Can, Jordan Henderson, Joe Gomez og Danny Ings er sammen med Origi trolig ute for resten av sesongen.



– Det gjelder ikke bare Divock, Hendo og Emre, men jeg snakker alltid med alle spillerne som er skadet. Jeg har måttet håndtere mange skader selv, og det er en mental berg- og dalbane, så jeg forsøker å hjelpe dem med å holde humøret oppe, for du kan være langt nede når du er skadet, og føle deg ensom og ikke som en del av laget.

– Forhåpentligvis kommer alle raskt tilbake. Hendo, Emre og Divock har alle gjort det eksepsjonelt bra denne sesongen, så jeg håper de er tilbake før sesongen er over. Det blir kanskje vanskelig, men forhåpentligvis er ikke Divocks skade så ille, slik at han kan være tilbake snart. Det var ikke akkurat noen god takling av Funes Mori.

10 mål

Sturridge gjorde selv sitt tiende mål for sesongen mot Everton, noe han har klart selv om han bare har startet 14 kamper.

LES OGSÅ: – Frustrerende å starte på benken

– Det var en god kamp av laget. Det at vi slo våre lokale rivaler gjør at fansen kan skryte litt, og det er alltid en god følelse.

– Det er viktig at vi er stabile skal vi fortsette å få gode resultater. Jeg vil ikke nødvendigvis si at vi har rundet hjørnet, men jeg vil si at vi blir sterkere for hver kamp, og jeg håper det fortsetter slik, og at vi har suksess denne sesongen og i fremtiden.

– Vi har noen viktige kamper igjen, og alle ser frem til disse. Alle girer seg opp til dem. Men vi har også ligakamper som skal spilles, og Newcastle er en viktig kamp i helgen. Vi kan ikke overse ligakampene, og bare fokusere på Europa League.

LES OGSÅ: – Nå er målet 100 scoringer