– Payet vil gi oss et løft

West Ham-manager Slaven Bilic håper at Dimitri Payet skal kunne bidra positivt mot Liverpool etter et lengre skadeopphold.

– Dimitri Payet har trent noen dager nå, og jeg forventer at jeg kan inkludere ham i troppen. Vi får se hvor stor del av kampen han kan spille, men det faktum at han er tilbake vil selvsagt gi oss et stort løft, uttaler Bilic til West Hams offisielle nettside foran kampen mot Liverpool på Boleyn Ground i morgen.

Bilic har fått flere gode nyheter på skadefronten.

– Jelavic er tilbake i trening, og det er også Winston Reid og Victor Moses, så det ser bra ut for oss. Men de må komme i form igjen. Jeg tror ikke de er aktuelle mot Liverpool. Det er en liten sjanse for at de kan bli involvert, men jeg tror ikke det. Da er det mer sannsynlig at de vil bli involvert i FA-cupenkampen mot Wolves, sier West Ham-manageren.

– Liverpool er et stort lag. De har vunnet sine to siste ligakamper og holdt buret rent i begge, så de vil ha selvtillit. De har spilt noen veldig gode kamper, men de er også sårbare. Vi forventer en veldig tøff kamp. Liverpool-spillerne er energiske. Det er måten de liker å spille på. Det blir som sagt en veldig tøff kamp for oss.

– Det er flott å ha Jürgen Klopp i Premier League. Han er en manager som alle storklubbene ønsket seg, og det var bra han kom til England. Han er en av de beste trenerne i ligaen. Forventningene til ham er selvsagt store, men det er godt å ha ham i Premier League.