– Phillips blir viktig i kveld

Juniortrener Neil Critchley har et vanskelig laguttak foran seg til kvartfinalen i FA Youth Cup, men innrømmer at Adam Phillips blir viktig mot Arsenal.

– Adam er en nøkkelspiller for oss. Han har vært veldig god gjennom hele sesongen, og har hatt noen store øyeblikk i denne turneringen, sier Critchley til Liverpoolfc.com foran kveldens kvartfinale på Emirates Stadium.

– Adam scoret mot Ipswich, hadde to målgivende pasninger mot Cardiff og scoret et dramatisk sent vinnermål mot Nottingham Forest i forrige runde, fortsetter U18-treneren.

– Han har vært veldig viktig for oss i juniorcupen, men det har også flere av de andre spillerne rundt ham. Det er en skikkelig laginnsats som har fått oss så langt som dette. Alle må spille bra i kveld også, skal vi gå videre.

Critchley innrømmer at det ikke blir lett å ta ut laget til kveldens kvartfinale.

– Det blir en flott kvartfinale mellom to toppklubber på et fantastisk stadion. Det blir ikke lett å ta ut laget. Det er en del av jobben som jeg ikke ser frem til, for alle guttene er desperate etter å spille denne kampen, og det er ikke hyggelig å skuffe en del av dem. Men det er en del av jobben min, og jeg må bare gjøre det. Uansett hvem som spiller, så kommer alle til å støtte hverandre, og vi vil gjøre alt vi kan for å nå semifinalen i FA Youth Cup.

– Jeg forventer en veldig åpen og underholdende fotballkamp. Forhåpentligvis klarer vi å prestere litt bedre enn Arsenal.

LES OGSÅ: Liverpool møter Arsenal på Emirates