– Skuffende å kaste vekk ledelsen

Joe Allen skryter av viljen til å aldri gi opp etter at en sen utlikning resulterte i poeng mot ligalederne.

– Jeg tror det var et bevis på den karakteren vi har i garderoben. Vi har den holdningen om å holde det gående til siste fløytesignal, forteller målscoreren i et intervju vist på BT Sport.

Les også: Klopp irritert over billige baklengsmål

Allerede etter ti minutter sendte Roberto Firmino vertene i føringen foran et feststemt Anfield-publikum, og samme mann bøyde vakkert inn 2–1 etter at Aaron Ramsey hadde utliknet foran The Kop.

– Tilbakeslag

Men ligalederne fra London brukte igjen ikke lang tid på å utlikne. Rett etter at Mamadou Sakho reddet på streken drøyt halvveis inn i første omgang, fikk Olivier Giroud en tå på et godt slått hjørnespark, og ballen lurte seg inn i det nærmeste hjørnet.

Saken fortsetter under.


SEKSMÅLSTHRILLER: Årets første kamp på Anfield manglet ikke spenning. (Video: TV 2)

– Vi hadde åpenbart noen tilbakeslag i kampen. Å være foran, men så kaste det vekk med noen skuffende baklengsmål, var skuffende, fortsetter Allen, som startet kampen på benken.

Giroud ga seg ikke før han hadde banket inn 3–2 til bortelaget etter pause. De helrøde, som åpnet kampen veldig bra, fikk satt inn et vedvarende press og styrte det meste av andre omgang, men slet med å finne gode løsninger foran mål.

– Godt å ha innflytelse på kampen

Åtte minutter før slutt kom imidlertid Allen inn for Emre Can, og waliseren takket for det med sitt første mål for sesongen. Volleyscoringen, etter en heading av Christian Benteke i boksen, er Allens femte totalt i Liverpool-drakt.

– Vi fortsatte å prøve, og heldigvis fikk vi med oss noe. Det var godt å komme innpå og ha innflytelse på kampen. Heldigvis gikk den inn, og vi delte poengene, forteller 25-åringen.